Skip to content

Dokumentation Verktyg Meet

Slutna eller öppna möten

Det finns tre nivåer av öppenhet för möten.

  • Open: Öppet för alla som har den exakta länken.
  • Open to trusted people: Öppna för alla som har länken och är inloggade med ett Collective Tools-konto.
  • Restricted: Deltagare behöver ansöka om att få gå med i mötet.

Du välja en standardinställning för nya möten:

  • Klicka på kugghjulet i övre högra hörnet av startsidan för Meet.
  • Välj Rooms.
  • Välj någon av de tre inställningarna under Room access.

Du kan också göra inställningen för ett specifikt möte. Du behöver vara inloggad och den som startat mötet.

  • Skapa ett möte för ett senare tillfälle.
  • Gå in på möteslänken.
  • Klicka på symbolen med en person och ett hänglås i hörnet.
  • Välj någon av inställningarna under Room access.

För Restricted behöver du godkänna nya personer innan de kan gå med i samtalet.